ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS. INFORMACIÓ TREBALLADORA SOCIAL

16/03/2020

L’AJUNTAMENT INFORMA QUE:

DURANT EL PERÍODE DE VIGÈNCIA DE L’ESTAT D’ALARMA PER A LA GESTIÓ SANITÀRIA OCASIONADA PEL COVID-19, LA TREBALLADORA SOCIAL NO ES DESPLAÇARÀ AL MUNICIPI.

L’ATENCIÓ A LES PERSONES ES REALITZARÀ VIA TELEFÒNICA (608753199) I PER CORREU ELECTRÒNIC (vbarbera@montsia.cat).