ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS. INFORMACIÓ DEIXALLERIA MUNICIPAL

20/03/2020

L’AJUNTAMENT INFORMA QUE LA DEIXALLERIA MUNICIPAL ES TROBA TANCADA AL PÚBLIC MENTRE DURI L’ACTUAL SITUACIÓ D’EMERGÈNCIA SANITÀRIA.

ES PREGA A LA POBLACIÓ QUE FACI EMMAGATZEMATGE DELS RESIDUS QUE HABITUALMENT PORTEN A LA DEIXALLERIA FINS QUE ES TORNI A RESTABLIR EL SERVEI.