Portada > Ajuntament > Dinamitzaci├│ econ├▓mica
Dinamitzaci├│ econ├▓mica


Eduard Roldán Ventura  
                 Agent d'ocupació i desenvolupament local
            
   adelim@altanet.org

Horari d'atenció al públic: dimarts, de 9:00 a 14:00ADELIM
         
Agència de Desenvolupament Local de l'Interior del Montsià

         Què ès?
L'àrea de dinamització econòmica de l'Ajuntament de La Galera, és un nou servei que ofereix l'ajuntament de cara a a empresaris, comerciants o ciutadania en general per tal de fomentar, ajudar o motivar el moviment econòmic de la població.
Aquesta àrea està integrada dins d'un projecte supra local en què, la majoria de les poblacions de l'interior de la comarca del Montsià s'han unit per crear un ens per potenciar l'activitat econòmica.


Què es pot fer?
L'objectiu de crear aquest nou servei és oferir al món empresarial i als ciutadans la possibilitat de realitzar tot tipus de suport empresarial, ja sigui recerca i ajut a tramitació de subvencions, assessorament empresarial i tecnològic, promoció de la cultura emprenedora, ajut per a crear empreses, etc.
Amb els serveis d'autoempresa i el seguiment personalitzat dels projecte s'intentarà adaptar i ajudar al màxim a les persones.


A qui va adreçat?
A empresaris, comerciants i joves de la població o persones que vulguen venir a invertir a La Galera, persones que tinguin inquietuds de cara a voler muntar la seua pròpia empresa, persones que necessitin assessorament tecnològic.


                              ALTRES ENLLAÇOS D'INTERÈS:

http://www.ofertaformativa.com/

 

  Suggeriments  Nota Legal